Anne & Martijn

‘Gister was echt ongelofelijk mooi, geweldig goed. Iedereen was vol lof over jullie muzikale vertoning! Nogmaals enorm bedankt, jullie zijn het dubbel en dwars waard’ – Mark, Bruidegom

Opzoek naar een akoestisch duo voor uw bruiloft of event?
Maak kennis met Martijn & Anne, zij zorgen voor dat extra romantische tintje.
Live-muziek brengt sfeer, of dat nu is tijdens de ceremonie, receptie of borrel en Anne & Martijn brengen dit als geen ander. Ze hebben beide zang gestudeerd aan het conservatorium, en daarbij begeleidt Martijn prachtig op piano. Deze intieme setting zorgt voor een warme muzikale omlijsting op uw speciale dag.

Bookings

info@love-sound.nl
036 234 00 44
06 135 928 48

https://www.facebook.com/AnneenMartijn/

https://www.instagram.com/annemartijnmusic/

Top 10 ceremonie liedjes

Vraag je ons om tips voor de mooiste ceremonie muziek? Dan krijg je een hele waslijst.. Want na al die jaren ervaring die wij hebben in het muzikaal aankleden van huwelijksceremonies kom je van alles tegen. Een van onze services die we aan ieder bruidspaar bieden is dan ook:

Ieder verzoeknummer dat nog niet in ons repertoire zit, studeren we persoonlijk voor jullie in.

Het resultaat? Een ontzettend breed en gevarieerd repertoire waarmee we alle kanten op kunnen. Zelfs het aanpassen van de songtekst is mogelijk, en we maken er met plezier echt júllie liedje van.
Maar naast al die bijzondere nummers die we doorkrijgen van bruidsparen, zijn er natuurlijk ook een hoop ceremonieliedjes die we vaker tegenkomen. En dat gecombineerd met onze ervaring (“dát liedje bracht zoveel emotie teweeg”), geeft een mooi resultaat in een top 10 van de meest mooie liedjes die we aanraden voor jullie huwelijksceremonie. We hebben al onze zangeressen gevraagd hun expertise en eigen top 10 door te geven, en daar is dit resultaat uit naar voren gekomen:

TOP 10 – ROMANTISCHE CEREMONIE MUZIEK

1. All of me – John Legend
2. Make you feel my love – Adele
3. From this moment – Shania Twain
4. Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij
5. A thousand years – Christina Perry (The Twilight Saga!)
6. Butterfly kisses – Bob Carlisle
7. She – Charles Aznavour
8. Songbird – Fleetwood Mac / Eva Cassidy
9. Hallelujah – Lisa Lois
10. Ave Maria – Schubert / Gonaud / Beyoncé

 Martijn en Anne1

EEN VROLIJKE AFSLUITER!

Wat veel mensen vergeten als ze op zoek gaan naar romantische ceremonie muziek, is dat je natuurlijk altijd kan afsluiten met een vrolijk nummer! Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven en het feest mag beginnen. Dus wat is er leuker dan op vrolijke muzikale klanken de kerk, het kasteel of gemeentehuis uit te lopen? A wedding is a party! En om ook deze liedjes niet te vergeten hebben we hetzelfde kunstje herhaald en geven we jullie hier ook nog een top 10 met vrolijke afsluitliedjes:

TOP 10 – VROLIJKE AFSLUITMUZIEK

1. Happy – Pharrell
2. Signed, sealed, delivered – Stevie Wonder
3. L.O.V.E. – Natalie Cole
4. This will be – Natalie Cole
5. Love never felt so good – Michael Jackson
6. For once in my life – Stevie Wonder
7. Isn’t she lovely – Stevie Wonder
8. Oh happy day – Sister Act
9. I’m yours – Jason Mraz
10. How sweet it is – Michael Bublé

Martijn lovesound foto