Projects

Pianoman

Martijn the ‘pianoman’

Martijn speelt al jaren in verschillende pianobars door het land en op festivals, bedrijfsfeesten etc. Alle grote piano-bar hits staan op het repertoire. 

Van dorpskroeg tot chique bedrijfsfeest. Van Elvis tot aan de beste Hollandse krakers, alles komt voorbij!

Pianist/zanger/entertainer Martijn staat synoniem voor een feest van kwaliteit.De Coronas foto Martijn

 

LIGHTHOUSE ALLSTARS!
Ende 2003 gewann die neugegründete “LIGHTHOUSE Partyband” mit einem Ihrer ersten Konzerte den vom Radiosender WMW ausgerich- teten Wettbewerb “Newcomerband des Jahres 2004”. Ein Debut nach Maß …
Die 6 leidenschaftlichen Musiker um die Bandgrün- der Thorsten (Trompete) und Björn (Keys, Gesang) begeistern das Publikum seitdem mit einer professionellen, musikalisch perfekten und energiegeladenen Show.
Viel Wert gelegt wird dabei auf ein breites Repertoire von Partyhits, über die Grenzen der musikalischen Genres hinweg. Von Michael Jackson, über U2 bis zu Lady Gaga – mit Lighthouse ist alles möglich!

LH.jpg

BAKKER
Bakker is een 4-mans formatie dat sinds een aantal jaar in deze samenstelling speelt: 

  • toetsen/zang – Martijn Bakker 
  • gitaar – Ralph de Rozario 
  • bas – Ruben de Wilde 
  • drums – Joost Visser

BAKKER speelt eigen soul/pop songs, met lichte jazz invloeden en Nederlandse teksten.    Eerlijk, echt en rauw.
In juli 2018 kwam de eerste Nederlands-talige EP uit ‘leven’, deze is hier o.a. HIER te vinden.

MARCUS & TAYLOR
“Wij spelen alles”. Een boute uitspraak van de 4 heren van Marcus and Taylor. Maar ze maken het ook echt waar vanaf ieder podium. En of dat podium nu in een gezellig bruin café staat, of in een enorme feesttent, dat maakt allemaal niet uit.
Marcus & Taylor is een heerlijke band die garant staat voor een show aan gezellige meezingers en echte feestnummers met muziek uit de jaren waar de eerste elektrische gitaar was uitgevonden tot en met de muziek van nu. Van rock ‘n roll tot de allermooiste Nederlandstalige hits.
Talloze bekende meezingers zullen de revue passeren maar ook de rustige ballads worden niet geschuwd. Dit in samenstelling met een flinke scheut humor in de show van Marcus & Taylor.
De oude piano en boekenkast vormen het middelpunt van de podiumpresentatie. Vier heren die heerlijk ongedwongen en overal feest maken.

marcusandtaylor foto

Mamajo

Mama Jo is een klein en fijn bandje. De grootste hits worden in een gezellig ‘easy listening’ jasje gestopt en kunnen op deze manier uw feest heerlijk ondersteunen. Soms lichtjes de voetjes van de vloer, maar vooral gezellig bijkletsen met al uw gasten!

concept:

Een heerlijk feest geven, dat is eigenlijk altijd mooi. Lekker eten, lekkere drankjes, een heerlijk sfeertje van begin tot eind.. Je wilt het de gasten helemaal naar hun zin maken, sommigen die gezellig kunnen bijpraten, anderen die heerlijk aan het dansen zijn…

Maar de bands worden steeds duurder, dus dan toch maar een DJ? En op dat moment zie je dit kleine maar energieke trio: Mama Jo! Drie mannen met een vreemde bandnaam. Maar ze zijn de ideale oplossing voor jullie probleem…

Ze laten de feestavond beginnen met heerlijke easy-listening; soul, lounge, jazz. En stapje voor stapje schroeven ze de energie op. Een beetje rock hier en daar. Steeds meer dance komt om de hoek kijken. Een paar heerlijke oude rock&roll klassiekers… En natuurlijk komen in de finale alle bekende disco-knallers ook nog eens voorbij. Alle leeftijden zullen hun favorieten voorbij horen komen.

Mama Jo, da’s dat kleine bandje met een dijk van een sound!

mamajo foto

De Coronas

Stand up Pop

De Coronas zijn een interactieve muziekbeleving met als voornaamste instrument het publiek.  Geef je muzikale wensen analoog door via de telefoon op ons balkon of digitaal via onze gloednieuwe app. We make your wish come true!

de coronas