Projects

Bee Gees Forever

Bee Gees Forever  brengt het publiek terug in de tijd dankzij hun fenomenale muzikale interpretatie, ode en eerbetoon aan de pop en disco legendes de gebroeders Gibb. Bee Gees Forever geeft als looka-like tribute band jouw evenement dat wat het nodig heeft;
een unieke beleving.

Mamajo

Een veelzijdigere band dan Mama Jo kom je niet snel tegen! De muzikaliteit en vrolijkheid straalt er vanaf en bij elke show nemen ze je mee in hun energie en gezelligheid op het podium.

Ze kunnen het feest starten met heerlijke easy-listening; soul, lounge, rock&roll, pop & jazz. En zo wordt de energie stapje voor stapje opgeschroefd. Om een beeld te schetsen: een beetje rock hier en daar, steeds meer dance komt om de hoek kijken, een paar heerlijke oude rock&roll klassiekers… en natuurlijk komen in de finale alle bekende dans- & spring-knallers ook nog eens voorbij. Voor alle leeftijden is er wat wils en zolang het herkenbaar is en je niet stil wilt blijven zitten, wordt het door Mama Jo gespeeld.

Boekingen: https://www.love-sound.nl/artiest/mama-jo/


MARCUS & TAYLOR
“Wij spelen alles”. Een boute uitspraak van de 4 heren van Marcus and Taylor. Maar ze maken het ook echt waar vanaf ieder podium. En of dat podium nu in een gezellig bruin café staat, of in een enorme feesttent, dat maakt allemaal niet uit.
Marcus & Taylor is een heerlijke band die garant staat voor een show aan gezellige meezingers en echte feestnummers met muziek uit de jaren waar de eerste elektrische gitaar was uitgevonden tot en met de muziek van nu. Van rock ‘n roll tot de allermooiste Nederlandstalige hits.
Talloze bekende meezingers zullen de revue passeren maar ook de rustige ballads worden niet geschuwd. Dit in samenstelling met een flinke scheut humor in de show van Marcus & Taylor.
De oude piano en boekenkast vormen het middelpunt van de podiumpresentatie. Vier heren die heerlijk ongedwongen en overal feest maken.

marcusandtaylor foto

De Coronas

De Coronas zijn een interactieve muziekbeleving met als voornaamste instrument het publiek.  Geef je muzikale wensen analoog door via de telefoon op ons balkon of digitaal via onze gloednieuwe app. We make your wish come true!

de coronas

BAKKER
Bakker is een 4-mans formatie dat sinds een aantal jaar in deze samenstelling speelt: 

  • toetsen/zang – Martijn Bakker 
  • gitaar – Ralph de Rozario 
  • bas – Ruben de Wilde 
  • drums – Joost Visse

BAKKER speelt eigen soul/pop songs, met lichte jazz invloeden en Nederlandse teksten.    Eerlijk, echt en rauw.

In juli 2018 kwam de eerste Nederlands-talige EP uit ‘leven’, deze is hier o.a. HIER te vinden.