‘Love called Music’ is about my/our Love for music. A tribute and a statement at the same time. Because during these weird times we need music and joy. It’s healthy and a good workout for the brain. It can make you forget your problems, even if it’s just for a few minutes. It’s ‘therapy for my soul’. I wanted to make a Soulful song about music. Like in a Love song where you sing for that one special person, that person now is mrs.Music.

Listen to the song

Nederlands:

Een eerbetoon aan de/mijn liefde voor muziek.
Maar ook een statement waar mee ik nog eens extra, juist in deze tijd, wil onderstrepen hoe belangrijk muziek voor een ieder kan zijn.
Een uitlaatklep, even alle stress vergeten, een avondje uit, ‘therapie voor de ziel’.

LoveSound

Top 10 ceremonie liedjes

Vraag je ons om tips voor de mooiste ceremonie muziek? Dan krijg je een hele waslijst.. Want na al die jaren ervaring die wij hebben in het muzikaal aankleden van huwelijksceremonies kom je van alles tegen. Een van onze services die we aan ieder bruidspaar bieden is dan ook:

Ieder verzoeknummer dat nog niet in ons repertoire zit, studeren we persoonlijk voor jullie in.

Het resultaat? Een ontzettend breed en gevarieerd repertoire waarmee we alle kanten op kunnen. Zelfs het aanpassen van de songtekst is mogelijk, en we maken er met plezier echt júllie liedje van.
Maar naast al die bijzondere nummers die we doorkrijgen van bruidsparen, zijn er natuurlijk ook een hoop ceremonieliedjes die we vaker tegenkomen. En dat gecombineerd met onze ervaring (“dát liedje bracht zoveel emotie teweeg”), geeft een mooi resultaat in een top 10 van de meest mooie liedjes die we aanraden voor jullie huwelijksceremonie. We hebben al onze zangeressen gevraagd hun expertise en eigen top 10 door te geven, en daar is dit resultaat uit naar voren gekomen:

Top 10 – Romantische ceremonie muziek

1. All of me – John Legend
2. Make you feel my love – Adele
3. From this moment – Shania Twain
4. Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij
5. A thousand years – Christina Perry (The Twilight Saga!)
6. Butterfly kisses – Bob Carlisle
7. She – Charles Aznavour
8. Songbird – Fleetwood Mac / Eva Cassidy
9. Hallelujah – Lisa Lois
10. Ave Maria – Schubert / Gonaud / Beyoncé

 Martijn en Anne1

EEN VROLIJKE AFSLUITER!

Wat veel mensen vergeten als ze op zoek gaan naar romantische ceremonie muziek, is dat je natuurlijk altijd kan afsluiten met een vrolijk nummer! Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven en het feest mag beginnen. Dus wat is er leuker dan op vrolijke muzikale klanken de kerk, het kasteel of gemeentehuis uit te lopen? A wedding is a party! En om ook deze liedjes niet te vergeten hebben we hetzelfde kunstje herhaald en geven we jullie hier ook nog een top 10 met vrolijke afsluitliedjes:

Top 10 – vrolijke afsluitmuziek

1. Happy – Pharrell
2. Signed, sealed, delivered – Stevie Wonder
3. L.O.V.E. – Natalie Cole
4. This will be – Natalie Cole
5. Love never felt so good – Michael Jackson
6. For once in my life – Stevie Wonder
7. Isn’t she lovely – Stevie Wonder
8. Oh happy day – Sister Act
9. I’m yours – Jason Mraz
10. How sweet it is – Michael Bublé

Martijn lovesound foto